Newbornshoot: ons kersverse gezin

Toen Mees 5 weken oud was, is Roosmarijn de Groot langs geweest om ons en natuurlijk vooral Mees op de foto te zetten. Dat heeft ze prachtig gedaan! Ik kan niet stoppen met kijken naar de mooie foto's van onze lieve baby. In deze blogpost deel ik 10 van de bijna 60 fantastische foto's die we hebben ontvangen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil je ook zulke mooie foto's laten maken van je baby, gezin of misschien wel van je bruiloft? Neem dan een kijkje op Roosmarijndegroot.com

 

Heb jij een newbornshoot gedaan?

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Nieuwste blogs
Please reload

Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Nieuwsbrief
Uitgelichte berichten

De bevaltrends in 2020

17 Jan 2020

1/8
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18), zwanger van een tweede kindje, pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2019 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355