Onconventionele tip voor een benauwde baby

Is je baby wel eens benauwd? Heeft je baby wel eens last van vastzittend slijm? Op de Facebookpagina Melons and Cuties werd vorige maand een hele goede, maar onconventionele tip gedeeld. 

 

 

De tip

Is je baby benauwd? Ga dan in een hele vochtige ruimte zitten zoals de badkamer. Leg de baby op zijn of haar buik op je schoot. Leg vervolgens een trillende vibrator op de rug van je baby. Ja je leest het goed: een vibrator. Door de trillingen komt het vastzittende slijm los en dit zorgt er voor dat je baby minder benauwd wordt.

 

Reacties

De reacties op de tip van Melons and Cuties waren verdeeld, maar de meeste mensen waren erg positief of kwamen met echt hilarische reacties. Er reageerden ook medische professionals zoals kraamverzorgsters en artsen die vertelden dat deze methode ook regelmatig wordt gebruikt in ziekenhuizen.

 

 

 Zou jij dit proberen?

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Nieuwste blogs
Please reload

Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Nieuwsbrief
Uitgelichte berichten

De bevaltrends in 2020

17 Jan 2020

1/8
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18), zwanger van een tweede kindje, pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2019 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355