Onze nieuwe slaapkamer met foto op aluminium

29 Nov 2018

Een paar maanden geleden werd ik benaderd door FotoOpAluminium.nl met de vraag of ik het leuk vond om een mooie plaat van hen te ontvangen. Dat leek mij ontzettend leuk, maar ik wilde hiermee wachten totdat we een mooie foto hadden. Nadat Roosmarijn de Groot ons gezinnetje op de foto had gezet, hadden we die natuurlijk zeker! En ik wist er ook meteen een mooie plek voor: op onze nieuwe slaapkamer.

 

Twee weken geleden zijn we verhuisd en het huis moest natuurlijk helemaal opnieuw ingericht worden. We hebben nu 2x zoveel ruimte dus we hadden nog te weinig spullen om er een knus huis van te maken. Zo moest er ook nog wat gebeuren aan onze nieuwe slaapkamer. Maar zoals ik al zei, was ik benaderd door FotoOpAluminium.nl en het leek me dan ook meteen leuk om een mooie foto op aluminium boven ons bed te hangen.

 

Een foto op aluminium

Een foto op aluminium geeft een stoere, industriële look. Ik vind het zelf wat moderner en luxer/chiquer dan een foto op canvas. Daarnaast is zo'n plaat ijzersterk!

Je kunt kiezen uit 2 verschillende soorten: een witte ondergrond of een geborstelde grijze (RVS) ondergrond. Als je kiest voor een witte ondergrond krijg je een heldere weergave van je foto. Je krijgt dan een gladde ondergrond waarbij er geen structuur zichtbaar is door de foto.

Als je kiest voor geborsteld aluminium, blijf je de stoere structuur van het aluminium zien. Overal waar normaal wit in de foto zit, zie je dan de echte aluminium kleur en structuur. Het geeft je foto een levendig, stoer en ruw effect.

 

 

Over FotoOpAluminium.nl

Bij FotoOpAluminium.nl, een dochterbedrijf van FotoCadeau.nl, kun je dus zulke mooie platen bestellen. Zij zijn als beste getest door Zoom.nl, DigifotoPro en de Consumentenbond en krijgen van hun klanten een 9.3 uit 10. Wat mij betreft is dat niet voor niets! Ten eerste werkt de website heel eenvoudig: Je uploadt een foto en krijgt daarna allemaal keuzes die worden uitgelegd aan de hand van voorbeelden. Daardoor was het kiezen voor mij appeltje eitje! Ondanks dat je kunt kiezen uit meer dan 400 formaten, verschillende ophangsystemen, verschillende fotobewerkingen en meer. Ten tweede ben ik erg te spreken over de kwaliteit. Ik vond de plaat die ik besteld heb echt prachtig. Zo mooi en scherp!

 

Onze aluminiumplaat

Voor onze aluminium print koos ik allereerst een foto uit. Ik vond het super lastig, maar koos voor gezinsfoto op bed in zwart-wit, gemaakt door Roosmarijn de Groot. Dat leek me wel toepasselijk voor de slaapkamer. Ik koos voor het formaat 40x60, wit aluminium, het standaard ophangsysteem (dat we uiteindelijk niet hebben gebruikt) en geen fotobewerking, aangezien Roosmarijn dat al zo mooi voor ons had gedaan.
Binnen een paar dagen had ik de plaat al binnen en nu hangt deze op een fotolijstplank boven ons bed. Ik ben echt enorm blij met het eindresultaat. Ik vind het zó mooi, modern, maar toch ook gezellig staan!

 

 

Heb jij wel eens een foto op aluminium af laten drukken? Houd jij hier ook wel van? Of kies jij liever voor een foto op canvas, hout, glas of gewoon fotopapier?

 

*Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met FotoOpAluminium.nl

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18) en Pip (aug '20), pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

Uitgelichte berichten

Wasbare luiers van Mooregreen: grote test

7 Jun 2020

1/9
Please reload

Nieuwsbrief
Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Nieuwste blogs
Please reload

  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355