Onze super mooie babyfoon met camera: Luvion essential limited

Ik had de babyuitzet al snel bij elkaar geshopt, op de babyfoon na. Het is namelijk een behoorlijke uitgave, er is enorm veel keuze en de meeste babyfoons winnen toch ook niet de schoonheidsprijs. Toen ik een persbericht ontving met de nieuwe babyfoon van Luvion was ik meteen razend enthousiast. Die moest ik hebben! De best verkochte babyfoon van Nederland is nu ook verkrijgbaar in een houten design. Na mijn enthousiaste reactie stuurde Luvion mij deze toffe babyfoon met camera op en heb ik deze getest. In dit artikel vertel ik jullie er alles over.

 

Luvion essential limited

De Luvion essential is de bestverkochte babyfoon van Nederland en heeft heel wat prijzen gewonnen. Dat is natuurlijk niet voor niets zo! 
Allereerst heeft deze babyfoon een fijn, groot kleuren beeldscherm (3,5 inch). Ook in de nacht kun je je baby goed zien vanwege de nachtzicht functie. Daarnaast kun je 3 verschillende slaapliedjes afspelen, heeft de babyfoon een terugspreekfunctie, kun je inzoomen, kun je timers instellen en zie je de temperatuur in de slaapkamer op de monitor. Als je meerdere kinderen hebt, heb je de mogelijkheid om meerdere camera's aan te sluiten op dezelfde babymonitor. 

 

Wooden look

De Luvion essential limited is dus de Luvion essential in een prachtige wooden print. Ik word echt super blij van deze houten look in combinatie met het moderne wit. Deze babyfoon staat fantastisch in onze babykamer en ik denk in vrijwel elke babykamer!

 

 

Hoe bevalt de babyfoon?

De babyfoon bevalt echt super goed. Ik heb veel oppasadresjes gehad en dus veel babyfoons voorbij zien komen, maar ik heb nog nooit zo'n fijn beeldscherm gezien. Het beeld is echt heel duidelijk en zelfs 's nachts is het goed mogelijk om je kind via de babyfoon te zien. We hebben niet zo'n groot huis, maar in het hele huis kunnen we Mees via de babyfoon goed in de gaten houden. Vanwege het gecodeerde signaal hebben we ook geen storingen gehad. Heel fijn, want het lijkt me heel 'creepy' om een andere baby door je babyfoon te horen. 

De ouderunit is voorzien van een oplaadbare batterij. Als we staan te koken, kunnen we monitor makkelijk in de keuken zitten, als we eten naast ons op de tafel en als we een filmpje kijken naast ons op de bank. De monitor gaat zonder netstroom wel maar een paar uur mee, dus als je kindje in een andere kamer slaapt, moet je de monitor 's nachts aan de stroom hangen. 
Het enige andere nadeel dat ik heb kunnen bedenken, zijn dat de kleine knopjes aan de bovenkant van de monitor niet verlicht zijn waardoor je 's nachts goed op moet letten dat je niet op het verkeerde knopje drukt (waardoor de liedjes aan kunnen gaan).

 

 

Luvion essential limited aanschaffen

Als je deze babyfoon aan wilt schaffen, moet je snel zijn! Want zoals met elke limited edition, is deze babyfoon maar tijdelijk verkrijgbaar. De babyfoon kost €169,- en is te koop bij Bol.com.** 

 

Conclusie
Kortom: ben je op zoek naar een prachtige babyfoon met veel functies en een fantastisch beeld: dan is de Luvion essential limited echt wat voor jou! 

 

*Ik heb deze babyfoon gekregen.

**De link uit dit artikel is een affiliate link.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18) en Pip (aug '20), pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

Uitgelichte berichten

Wasbare luiers van Mooregreen: grote test

7 Jun 2020

1/9
Please reload

Nieuwsbrief
Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Nieuwste blogs
Please reload

  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355