Onze trampoline met veiligheidsnet

Ik heb vroeger úren doorgebracht op mijn trampoline. Ik was er niet vanaf te krijgen. Toen Trampolinezaak mij benaderde voor een samenwerking zei ik dan ook meteen volmondig "ja!". Ik koos een trampoline uit die speciaal ontworpen is voor peuters, kleuters en basisschoolkinderen. In deze blogpost vind je de review

 

Salta Junior

Ik koos de Salta Junior Zwart 140 + Safety Net uit. Deze trampoline is speciaal ontworpen voor peuters, kleuters en basisschoolkinderen (het maximale draagvermogen is 35 kg). De trampoline heeft een diameter van 140 centimeter en is rondom voorzien van een hoog veiligheidsnet. De trampoline is niet zo groot en past dus in elke tuin. Het veiligheidsnet zorgt ervoor dat kinderen er niet vanaf vallen.

Nog een pré vond ik dat de trampoline zeer geluidsarm is. Er zitten namelijk geen metalen veren in de trampoline maar dikke elastieken. Tenslotte vond ik de prijs reuze meevallen. De trampoline kost €99,-. En vind je zwart een beetje saai? Er is ook een roze variant verkrijgbaar.

 

 

Montage

Het in elkaar zetten was best even een klusje. De handleiding is erg duidelijk en het is zeker niet moeilijk, maar het spannen van de speelmat kostte behoorlijk wat kracht. Gelukkig is Ger de beroerdste niet! We hebben er uiteindelijk een uurtje over gedaan.

 

 

Eerste indruk

De trampoline is mooi vormgegeven. Lekker simpel en strak. Ook viel mij meteen op hoe hoog het net is. Hierdoor is deze trampoline echt super veilig. Met de ritssluiting valt het net eenvoudig te openen en te sluiten en ik kan me goed voorstellen dat kinderen hierdoor al heel snel zelf in en uit de trampoline kunnen stappen.

 

 

Ultieme test

Mees kan natuurlijk nog niet springen, dus ik heb wat buurkinderen gevraagd om de trampoline uit te testen. Deze kinderen waren tussen de 5 en 8 jaar oud. Ze hebben de trampoline allemaal goed gekeurd! Hij springt volgens de kinderen erg fijn. Ook als ze hoog sprongen, raakten ze de grond niet en werden ze nog goed beschermd door het veiligheidsnet. En ook niet onbelangrijk: de trampoline is echt heel erg stil! Vele malen stiller dan bijvoorbeeld de trampoline van onze buren. 

 

 

Trampolinezaak

Ik ben super blij met deze trampoline. Hij voldoet zeker aan mijn verwachtingen. Daarnaast ben ik ook erg blij met de service van Trampolinezaak.com. Ze reageerden snel op mijn vragen en de trampoline werd snel geleverd. Ze hebben een enorm aanbod bestaande uit trampolines in allerlei soorten en maten: rechthoekig, rond, ovaal, ingegraven en met diameters van 1 tot wel 5 meter. En ook voor accessoires zoals beschermranden en hoezen kun je er terecht.

 

Hebben jullie thuis een trampoline? Wat voor trampoline?

 

*Dit artikel is gesponsord.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18) en Pip (aug '20), pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

Uitgelichte berichten

Wasbare luiers van Mooregreen: grote test

7 Jun 2020

1/9
Please reload

Nieuwsbrief
Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Nieuwste blogs
Please reload

  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355