Prachtig magazine voor ouders die hun baby moeten missen

22 Sep 2019

Het is het allerergste wat je kan overkomen: je baby verliezen. Hiske Kuilman maakte het mee. Wat een roze wolk had moeten zijn, eindigde in een nachtmerrie. Haar zoontje Hugo werd stil geboren. Nu heeft Hiske een magazine gemaakt voor ouders die een soortgelijke nachtmerrie hebben meegemaakt. Een magazine speciaal voor ouders die hun baby moeten missen.

 

Het verhaal van Hiske

In 2015 werd Hiske voor het eerst moeder. Onverwacht werd haar zoontje Hugo stil geboren. “Ik kreeg een volgroeide en volmaakte baby in mijn armen, die niet ademde”, vertelt Hiske Kuilman. “De stilte was oorverdovend. Een intense week vol verdriet volgde. Ineens moest ik keuzes maken waar ik nog nooit eerder over nagedacht had. In plaats van een kraamweek moest ik samen met mijn man het afscheid van onze zoon regelen."

 

Ze voelde zich niet erkend als moeder

"In de periode na Hugo’s geboorte en overlijden, had ik de behoefte om iets te lezen. Ik herkende me echter totaal niet in alle mama- en babymagazines die ik in de winkel of gratis op mijn deurmat vond. Ik kon niets met verhalen over borstvoeding, krampjes of inbakeren. Ik voelde me niet erkend als moeder."

 

Een eigen magazine

Daarom besloot Hiske dit jaar om zelf een magazine te maken. Een magazine met verhalen die wél herkenbaar zijn. Een magazine dat niet alleen gaat om het enorme verdriet, maar ook over de liefde en trots die je voelt als ouder. Een magazine waarin je herkenning, troost en praktische tips vindt om dit verlies te overleven. Hiske vernoemde het magazine naar haar zoontje: Hugo Magazine.

 

Coaching

Naast dat Hiske een eigen Magazine heeft gemaakt, coacht ze ook moeders die een baby zijn verloren tijdens de zwangerschap of rondom de bevalling. Daarnaast geeft ze ook trainingen over babyverlies aan zorgprofessionals.

 

Meer informatie en bestellen

Meer informatie vind je op hiskekuilman.nl. Hier kun je het magazine ook bestellen. Hugo Magazine kost €7,50 inclusief verzendkosten als je in Nederland woont en €12,50 inclusief verzendkosten als je in België woont.

 

Tip: ook mooi om cadeau te geven aan ouders die hun baby verloren zijn. 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18) en Pip (aug '20), pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

Uitgelichte berichten

Wasbare luiers van Mooregreen: grote test

7 Jun 2020

1/9
Please reload

Nieuwsbrief
Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Nieuwste blogs
Please reload

  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355