Review prachtige blokken van Reiger en de Raaf + winactie!

21 Oct 2019

*De winactie is gesloten.*

Jaaaaaaaa! Ik heb echt een té leuke samenwerking voor jullie binnengesleept. Ik ontving van Reiger en de Raaf een set Magic Wood
eco blocks en ik mag ook zo'n super toffe set weggeven! In deze blogpost lees je er alles over.

 

Reiger en de Raaf

Reiger en de Raaf is een hele mooie webshop vol duurzaam speelgoed. Speelgoed wat generaties meegaat, waar je de herkomst van kent, waarvan je weet dat het het milieu zo mijn mogelijk belast en dat met liefde gemaakt is door passievolle mensen. Een webshop voor bewuste ouders en fantasierijke kinderen. Tof he?! Reiger en de Raaf verkoopt onder andere speelgoed van Maileg, Holztiger, Crayon Rocks, Oli & Carol, Raduga Grez en Wooden Story. 

 

Magic Wood Eco Blocks

Dit zijn by far de mooiste blokken die ik ooit heb gezien. Ik vond ze al mooi toen ik ze uitzocht op de website, maar toen ik ze ontving was ik echt onder de indruk. Deze blokken zijn zó mooi! Daarnaast ruiken ze lekker, voelen ze zacht en prikkelen ze meteen je fantasie. Als een klein kind begon ik meteen te bouwen.

De blokken zijn allemaal anders, maar passen toch bij elkaar. De blokken verschillen steeds 2 centimeter (dus ze zijn 2cm, 4 cm, 6 cm etc.). Als je 2 pilaren nodig hebt, kun je dus bijvoorbeeld een blokje van 6 centimeter hoog pakken en een blokje van 4 centimeter bovenop een blokje van 2 centimeter zetten.

 

De Magic Wood Eco Blocks zijn gemaakt van verschillende houtsoorten: Els, Hazelaar en Witte beuk. Ze zijn handgemaakt in Polen en dat zie je er echt aan af.

 

Nu kan ik er uiteraard nog veel meer over vertellen, maar ik voeg gewoon heel wat foto's toe. Die zeggen veel meer!

 

 

Deze set bestaat uit 36 blokken die worden geleverd in een mooie opbergtas. Onderaan deze blogpost kun je zien hoe je kans maakt op zo'n mooie set blokken, maar als je niet kunt wachten, kun je ze hier alvast bestellen voor €58,95.

 

Meer van Magic Wood

Ik koos voor deze blokkenset zonder schors, maar Magic Wood heeft ook blokken met schors. Nóg stoerder. En ze hebben ook een 'Tree House' wat je eigenlijk écht even moet bekijken. Zo leuk!

 

Tip: je kunt de blokken goed combineren met ander speelgoed. Op de foto's zie je dat ik de blokken heb gecombineerd met speelgoed van Grimms, maar je kunt het ook heel leuk combineren met de 'Magic wood Forest Family' (poppetjes) en speelgoed van Raduga Grez.

 

 

Winactie

Wil jij kans maken op deze Magic Wood Eco Blocks? (Duuhhh wie wil dat nou niet?!) Lees dan snel even de voorwaarden door om deel te nemen aan de winactie.

 

 

Meedoen kan tot en met zondag 27 oktober. Op maandag 28 oktober maak ik de winnaar bekend.

Succes!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18) en Pip (aug '20), pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

Uitgelichte berichten

Wasbare luiers van Mooregreen: grote test

7 Jun 2020

1/9
Please reload

Nieuwsbrief
Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Nieuwste blogs
Please reload

  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355