Slimme luiers: Pampers Lumi

Er is weer een (best wel bizarre) ontwikkeling in baby-land. Naast slimme thermostaten, slimme lampen en slimme horloges hebben we nu ook slimme luiers. Daarmee kun je onder andere een melding op je telefoon krijgen als je baby in zijn luier heeft geplast.

 

Pampers Lumi

Luierfabrikant Pampers heeft Lumi op de markt gebracht. Lumi is een all-in-one systeem dat meerdere producten met elkaar verbindt, namelijk: 2 activiteitssensoren voor luiers, een camera die dienst doet als babymonitor en een app.

 

Melding bij ieder plasje

Maar wat kun je dan allemaal met Pampers Lumi? Lumi geeft het, via de app, aan als de luier van je kind nat is. Dit wordt gemeten door een soort sensor die je op de luier van je kind plakt én een speciale strip in de luier. Daarnaast houdt Lumi bij hoe je kind slaapt. Ook dit wordt gemeten door de activiteitssensor in de luier. Met de camera, met een groothoeklens van 1080p, kun je je kind in de gaten houden als hij in zijn bedje ligt. De lens meet ook de temperatuur en luchtvochtigheid in de kamer. 

Alle informatie komt vinnen in de app. Als je ook nog via de app invult wat, hoeveel en hoe laat je kind heeft gegeten en gedronken, beschik je over een compleet overzicht.

 

 

Kopen?

Je hebt (uiteraard) wel speciale luiers nodig als je gebruik wilt maken van deze technologie. Het wordt ongetwijfeld een duur grapje! Momenteel is het trouwens nog verkrijgbaar. Lumi komt in de herfst op de markt en het is nog onbekend of het dan ook al in Nederland verkrijgbaar is. 

 

Ik vind het persoonlijk nogal ver gaan. Wat vind jij? Zou jij dit aanschaffen?

Tags:

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18) en Pip (aug '20), pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

Uitgelichte berichten

Wasbare luiers van Mooregreen: grote test

7 Jun 2020

1/9
Please reload

Nieuwsbrief
Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Nieuwste blogs
Please reload

  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355