Spelen met Grimm's: 2 challenges

30 Mar 2019

Mijn favoriete speelgoed is sowieso de bogen van Grimm's! Nu maar hopen dat Mees er net zo fan van wordt! Haha Je kunt zo onwijs veel met dit speelgoed! Je kunt er honderden verschillende bouwwerken van maken, je kunt er met auto's overheen rijden, je kunt er een knikkerbaan van maken, je kunt er tunnels van maken, een wipwap voor de pop van je kind en nog veel meer. Ook voor oudere kinderen (of voor de ouders) zijn de bogen van Grimm's super tof! In deze blogpost vind je 2 challenges. Ik vond ze niet makkelijk!

 

Challenge 1

Bij mij ging het de vijfde keer goed. Ik ben benieuwd hoe vaak jij erover hebt gedaan!

 

 

Challenge 2

Hier heb ik een keer of 10 over gedaan. En nog ging het niet helemaal goed! Haha

 

 

De bogen van Grimm's zijn voor €72,90 te koop bij Ikbenmama.nl.

 

Nu ben ik natuurlijk heel benieuwd of het jou is gelukt als jij ook de bogen van Grimm's hebt.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18) en Pip (aug '20), pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

Uitgelichte berichten

Wasbare luiers van Mooregreen: grote test

7 Jun 2020

1/9
Please reload

Nieuwsbrief
Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Nieuwste blogs
Please reload

  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355