Sweakers

24 May 2017

*De winactie is gesloten.*

 

Deze week heb ik een paar Sweakers van Ockyz getest. Jullie zullen wel denken: ‘Wat heb je getest’? Nou, inderdaad: Sweakers. Sweakers staat voor swimming sneakers en zijn een soort sokjes die voorkomen dat je uitglijdt als je gaat zwemmen. Ik mocht een paar testen en zal aan jullie vertellen wat ik ervan vond!

Twee jaar geleden was de oprichter van Ockyz een middagje met zijn familie in een zwemparadijs. Elk half uur gleed er een kind uit en viel met zijn achterhoofd op de stenen vloer. Verschrikkelijk om te zien! Daarom besloot hij dat hier iets aan moest gebeuren. Hij ging op onderzoek uit, maar kwam erachter dat er geen producten waren die comfortabel waren en kinderen graag wilden dragen. Zo ontstonden de Sweakers.

De Sweakers zijn op dit moment in drie varianten te verkrijgen (zoals op de afbeelding) in maat 23 tot en met 46. Aan de onderkant zit anti-slip materiaal wat dus voorkomt dat je uitglijdt. De sweakers zijn antibacterieel, ergonomisch en luchtdoorlatend. Wat ik ook heel fijn vind is dat de producten op een eerlijke manier in Europa zijn gemaakt!

 

Ik mocht dus een paar testen en ik ging voor de Pink Pump variant in maat 35-38. De volgende dag lagen ze al op de deurmat! Het doosje zag er uitnodigend uit: vrolijk en degelijk. Ik kon het niet laten om de Sweakers meteen uit te pakken. Het design vind ik niet fantastisch. Ik koos voor deze variant, omdat ik deze het minst opvallend vond. Toch is de kleur erg fel. Voor een kind waarschijnlijk fantastisch, maar voor een volwassene mag het wat mij betreft wel wat neutraler. Gelukkig is Ockyz hard bezig met het ontwerpen van nieuwe varianten!

 

Het materiaal voelt heel fijn en stevig. Ik kan me niet voorstellen dat Sweakers snel stuk gaan. Ik trok de Sweakers ook meteen aan en ze pasten erg goed. Ik heb schoenmaat 38 en de sweakers in maat 35-38 sloten goed aan, maar knelden niet. Het aantrekken ging  makkelijk. Je grote teen zit apart en je overige vier tenen gaan door het grote gat. Zo blijven ze goed zitten.

Wat me meteen opviel was de supersterke anti-slip. Ik zette mijn voet op de grond en deze verplaatste echt geen millimeter! Deze anti-slip is echt niet te vergelijken met de bolletjes op mijn bed sokken die ik in de winter wel eens draag. Vele malen beter!

 

Ik zag deze week niet de ruimte om ze te testen in het zwembad, maar wilden natuurlijk wel weten hoe de sweakers werken in een gladde, natte ruimte. Daarom besloot ik de Sweakers aan te doen en een lekkere douche te nemen. Ik kan je vertellen dat ze onder de douche net zo fijn waren! Je glijdt echt niet uit en je voelt nauwelijks dat je ze aanhebt. Het voelt zeker niet vervelend. Ze blijven perfect zitten, maar zijn toch eenvoudig uit te trekken.

 

Kortom, ik vind de Sweakers een fantastisch product. Door het ontwerp weet ik niet of ik ze zelf zou dragen, maar als ik kinderen had, zou ik ze zeker in hun maat aanschaffen. Dan hoef je in het zwembad eindelijk niet meer constant te roepen dat je kinderen voorzichtig moeten lopen en kan je zorgeloos genieten van jullie dagje weg als gezin!

 

Zou jij ook wel een paar sweakers willen voor jezelf of voor je kinderen? Dat komt goed uit, want ik mag namelijk 4 waardebonnen van €10,- verloten! Laat in een reactie op het Facebook bericht weten waarom jij een waardebon zou moeten winnen en kijk op 26 mei om 20:00 op de Facebookpagina om te kijken of jij de gelukkige bent.

 

Kan je hier niet op wachten? De sweakers zijn ook te koop via de website van Ockyz en bij alle Centerparcs vestigingen voor €19,95.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18) en Pip (aug '20), pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

Uitgelichte berichten

Wasbare luiers van Mooregreen: grote test

7 Jun 2020

1/9
Please reload

Nieuwsbrief
Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Nieuwste blogs
Please reload

  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355