Tip: Mooi prentenboek voor maar €2,50

15 May 2020

Vanaf 12 juni gaat de jaarlijkse actie 'Geef een prentenboek cadeau' weer van start. Dit is een leesbevorderingscampagne die als missie heeft om alle kinderen in Nederland en Vlaanderen te laten opgroeien tussen de mooiste boeken uit de jeugdliteratuur. Vorig jaar kon je 'Kikker is kikker' kopen voor €2,-, het jaar daarvoor 'Raad eens hoeveel ik van je hou' voor €2,- en dit jaar kun je ook weer een prachtig prentenboek scoren voor een prikkie.

 

Woeste Willem

Dit jaar kun je het prentenboek Woeste Willem kopen voor €2,50 in plaats van €14,95. 

Het boek gaat over Willem en Frank. Willem is een humeurige en mopperende zeerover. Hij raakt bevriend met het jongetje Frank aan wie hij al zijn avonturen vertelt. 

 

Hoe kom ik aan dit boek?

Vanaf 12 juni is Woeste Willem te koop bij vrijwel alle boekhandels in Nederland en een select aantal boekhandels in Vlaanderen (de complete lijst vind je op geefeenprentenboekcadeau.nl). 

 

Geef ook een boek cadeau

Ik raad iedereen aan om een exemplaar voor jezelf te kopen (nou ja, voor je kind dan), maar ook om een exemplaar cadeau te doen! Weet je nou niet aan wie je dit mooie prentenboek cadeau kunt doen? Een aantal boekhandels in Nederland biedt je de mogelijkheid om een boek te doneren. Je kan bij hen een boek kopen, op het boekenplankje in de winkel plaatsen en vervolgens zorgt de boekhandel ervoor dat alle boeken op dat boekenplankje gedoneerd worden aan een goed doel. 

 

Ga jij dit boek aanschaffen? Heb je al eerder een boek gekocht via de actie 'Geef een prentenboek cadeau'?

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18) en Pip (aug '20), pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

Uitgelichte berichten

Wasbare luiers van Mooregreen: grote test

7 Jun 2020

1/9
Please reload

Nieuwsbrief
Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Nieuwste blogs
Please reload

  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355