Tip: (borst)voedingskleding van Milker

19 Apr 2019

Het aanbod aan borstvoedingskleding is beperkt. En het aanbod aan kwalitatieve, duurzame voedingskleding is al helemaal om te janken. Nu heb je helemaal geen kast vol voedingskleding nodig, maar ik vind voedingskleding persoonlijk wel erg fijn. Speciale voedingsjurkjes vind ik zelfs onmisbaar. Bij de meeste gewone jurken zit je anders namelijk in je onderbroek als je je kind wilt voelen.

Na lang zoeken kwam ik gelukkig het merk Milker tegen. Precies wat ik zocht. En na wat leuk mailcontact kwam hier ook nog eens een leuke samenwerking uit!

 

Milker

Milker is een Deense leverancier van borstvoedings- en zwangerschapskleding. Hun doel is om kleding te creëren voor zwangere vrouwen en borstvoedende moeders die zowel praktisch als modieus is. Ze hebben een heel groot en gevarieerd aanbod wat Milker toonaangevend binnen Europa maakt.  
Wat je bij veel andere merken niet ziet, is kleding die wél bedoeld is voor voedende moeders, maar niet voor zwangere moeders. Vooral als je lang voed, wil je niet altijd in kleding rondlopen met extra ruimte voor een zwangere buik. 

 

Katoen, bamboe en wol

Een ander groot voordeel van Milker vind ik de materialen die zij gebruiken. In tegenstelling tot de meeste andere merken gebruiken zij nauwelijks polyester en wel veel biologisch katoen, bamboe en wol. Vooral van bamboe en wol ben ik enorm fan! Deze stoffen zijn beiden warmte regulerend, dus warm in de winter en lekker koel in de zomer. 

 

Mijn kledingstukken

Ik mocht 3 kledingstukken uitzoeken en koos voor 2 jurkjes en een t-shirt.

 

Bohemian dress

Deze zomerse bohemian dress is gemaakt van 92% bamboe en 8% elastaan. Hij voelt echt heerlijk zacht aan. De jurk bevat een 'fast-food oplossing'. Dat wil zeggen dat je met 1 hand je borst bloot kunt maken om je kind aan te leggen.

Dit wordt sowieso de jurk waar ik in zal wonen deze zomer. Heerlijk!

Tip: deze jurk valt heel erg groot. Ik draag op de foto een XS (terwijl ik momenteel meestal een M/L draag).

 

 

Streepjes t-shirt

Dit is een lekker basic shirtje gemaakt van 92% biologisch katoen en 8% elastaan. Er zit lekker veel stretch in en ook bij dit shirt kun je met 1 hand je borst bloot maken om je kind aan te leggen. Het shirt is ook echt veel dikker/kwalitatiever dan alle andere shirts die ik in mijn kast heb hangen. Het zou zo maar eens kunnen dat ik dit shirtje lekker blijf dragen als ik geen borstvoeding meer geef.

Dit t-shirt valt op maat.

 

 

Wollen jurkje met knoopjes

Ik vind wol fantastisch materiaal, omdat het zacht, warmte regulerend en zelf reinigend is. Ik wilde dus ook perse een wollen jurkje kiezen aangezien Milker hier een behoorlijk groot aanbod in heeft. Het jurkje dat ik heb gekozen is simpel, maar de knoopjes geven er toch een speelse draai aan. Het valt tot net boven de knie en is zowel netjes als casual te dragen.

Ook dit jurkje valt op maat.

 

 

Aan de prijs

Als je even op de linkjes hebt geklikt, zie je misschien dat de kleding best aan de prijs is. Hoewel de kleding het ongetwijfeld waard is, kan ik me voorstellen dat je de kleding toch te duur vindt. Is dat bij jou het geval? Check dan even de SALE! Als jouw maat ertussen zit, heb je een fantastisch kledingstuk voor een hele scherpe prijs.

 

Heb of had jij voedingskleding? Van welke merken?

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18) en Pip (aug '20), pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

Uitgelichte berichten

Wasbare luiers van Mooregreen: grote test

7 Jun 2020

1/9
Please reload

Nieuwsbrief
Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Nieuwste blogs
Please reload

  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355