Tof kraamcadeau bestellen? Het kan bij Greetz!

26 Jan 2019

Ik verstuur regelmatig een kaartje via Greetz. Super handig! Grote kans dat jij ook wel eens een kaartje verstuurd of ontvangen hebt via deze webshop. Maar wist je dat Greetz veel meer biedt dan wenskaarten? Bloemen, ballonnen, boeken, gebak en kraamcadeautjes: ze hebben het allemaal! Vooral over deze laatste categorie ben ik erg enthousiast! In deze blogpost vertel ik je waarom ik zo enthousiast ben en deel ik mijn favorieten.

 

Waarom een kraamcadeautje bestellen bij Greetz?

Greetz heeft een groot aanbod aan toffe cadeautjes voor baby & kids. Het assortiment bestaat onder andere uit cadeautjes van Done by Deer, Koeka, Happy Horse, Nijntje en Naïf. Het fijne van cadeautjes bestellen bij Greetz is dat het super eenvoudig is. Je selecteert het gewenste cadeautje, voegt eventueel een naam, afbeelding of cadeauverpakking toe, bestelt eventueel een bijpassende wenskaart en geeft de gewenste bezorgdatum en -locatie door. Als je een appje van je vriendin krijgt met het nieuws dat ze is bevallen, kun jij er binnen 5 minuten voor zorgen dat er vanavond of morgen een leuk cadeautje op haar deurmat ligt. Makkelijk he?

Als je voor 22:00 uur bestelt, wordt je bestelling de volgende dag bezorgd. Tenminste, als je dat wilt. Je kunt ook een andere bezorgdag kiezen. Als je voor 13:00 uur bestelt, is het zelfs nog mogelijk om je bestelling dezelfde dag nog te laten bezorgen!

 

Gepersonaliseerde cadeaus

Wat Greetz in mijn ogen onderscheidt, zijn 2 dingen: ten eerste kun je heel eenvoudig een kaartje, een bosje bloemen of wat lekkers aan je bestelling toevoegen. Voor de kersverse, uitgeputte ouders bijvoorbeeld. Ten tweede kun je heel veel cadeaus personaliseren. Persoonlijk vond ik de gepersonaliseerd kraamcadeaus het leukste om te krijgen!

Wat dacht je van een gepersonaliseerde knuffel? Of van een gepersonaliseerd bordje? Of van een slabbetje?

 

 

Mijn favorieten

Ik mocht van Greetz 2 cadeautjes uitzoeken en ik vond het super lastig om te kiezen. Er is zoveel leuks! Na heel wat uren rondstruinen op de website, eindigde ik met een lijstje met mijn 5 favoriete cadeautjes waarvan ik er uiteindelijk 2 heb besteld. Dit waren mijn favorieten:

 

 1. Badjas
  Zo schattig! Een badjasje met de naam van de baby erop. Ik ben het meest fan van de badjasjes van Koeka, maar je kunt ook kiezen uit een badjasje van Lief! of van BamBam.

 2. Janod Kubix de stad
  Bij de geboorte van een baby word je vaak overladen met kleertjes, rammelaars en knuffels. Ik was zelf erg blij met kwalitatief, houten speelgoed. Als jullie mij een beetje kennen, weten jullie dat ik houd van houten, 'open ended' speelgoed en dat ik geen fan ben van plastic dingen in felle kleuren met vooral veel knopjes, lichtjes en muziekjes. Onder andere doordat het beter is voor de ontwikkeling van kinderen (en voor mijn oren en voor mijn geduld... haha). Ik werd dan ook super enthousiast van het houten speelgoed van Janod. Dit is zó mooi vormgegeven en gaat jaren mee. Ik kon nauwelijks kiezen, maar bestelde uiteindelijk de Janod Kubix de stad. Een pasgeboren baby kan er nog niks mee, maar dat verandert sneller dan je denkt.

 3. Vlaggenslinger
  Aan deze vlaggenslinger hoef ik weinig woorden te besteden. Super leuk toch?! Hij kan worden opgehangen in de babykamer of ieder jaar naar beneden worden gehaald als het kindje jarig is.

 4. Knuffel
  Mijn favoriete merk voor knuffels is Happy Horse. Deze knuffels zijn zo zacht! Daarnaast knijpt Mees graag in de lange benen, armen of oren en zijn ze ook nog 'interieur proof'. Knuffels worden op een gegeven moment overal mee naartoe gesleept en het leek mij dan ook erg handig om een knuffel met daarop de naam van je kind te hebben.

 5. Kraampakketten
  Kun je niet kiezen uit alle leuke cadeautjes? Kies dan voor een kraampakket. Dat valt sowieso in de smaak bij de kersverse ouders. Ze zijn verkrijgbaar in de maten S, M, L en XL en voor meisjes, jongens of unisex. 

 

 

Kaartje?

Tip: Voeg ook een kaartje toe aan de bestelling. Zo weten de ouders van wie ze het cadeautje hebben gekregen en kun je de ouders en de pasgeboren baby nog een mooie wens meegeven. 

 

 

Wat vond jij leuk om te krijgen als kraamcadeautje? En wat geef jij het kersverse gezin meestal?

 

*Dit artikel is gesponsord.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18) en Pip (aug '20), pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

Uitgelichte berichten

Wasbare luiers van Mooregreen: grote test

7 Jun 2020

1/9
Please reload

Nieuwsbrief
Volg Online opvoeden ook op Social Media
 • Facebook
 • Instagram
 • YouTube
Nieuwste blogs
Please reload

 • Facebook
 • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355