Vader bouwt MEGA tof parcours voor dochter

14 Feb 2019

Kinderen zitten steeds meer binnen. Meer dan een miljoen basisschoolkinderen spelen niet meer dagelijks buiten. Dat is erg jammer, omdat buitenspelen super goed is voor de cognitieve, fysieke en emotionele ontwikkeling van kinderen. 
Vraag je je wel eens af hoe je je kind kan enthousiasmeren om buiten te gaan spelen? Nou zo! Deze creatieve vader creëerde een GEWELDIG parcours voor zijn dochter. Ik kan me niet voorstellen dat er kinderen zijn die hier niet dolenthousiast aan willen beginnen.

 

 

Speelt jouw kind vaak buiten? Hoe stimuleer jij dit?

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Nieuwste blogs
Please reload

Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Nieuwsbrief
Uitgelichte berichten

De bevaltrends in 2020

17 Jan 2020

1/8
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18), zwanger van een tweede kindje, pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355