Video: onverwachte geboorte van een tweeling

13 Dec 2019

Een Duitse vrouw was van plan om thuis te bevallen van haar derde kindje. En dat lukte. Alleen kwam er ook nog een vierde kindje uit. Een kindje waar ze dus helemaal niet op hadden gerekend ondanks dat ze tijdens haar zwangerschap een echo had gehad.

Haar man had een verborgen camera in de hoek van de slaapkamer opgehangen waardoor de hele bevalling is vastgelegd.

 

Video

Aan het begin van de video zit de moeder in de badkamer. Het enige dat je hier ziet is een deur die op een kiertje staat. Nadat de eerste baby geboren is en ze met deze baby op bed ligt, krijgt ze weer weeën. Natuurlijk denkt iedereen dat dit weeën zijn om de placenta geboren te laten worden. Maar dan ontdekt de verloskundige dat er een tweede baby in de buik zit. "There's another one coming. There's another head." De vrouw roept nog dat ze geen tweeling wil, maar 4 minuten later wordt de tweede baby geboren. Het liep allemaal goed af. 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Nieuwste blogs
Please reload

Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Nieuwsbrief
Uitgelichte berichten

Het zomer/verlof rooster van Online opvoeden

29 Jun 2020

1/10
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18), zwanger van een tweede kindje, pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355