Video: prachtige bevallingsvideo van een regenboogbaby

15 Jun 2020

Deze video moest ik met jullie delen! Ik vind de video namelijk zó ontzettend mooi. In deze video zie je een stukje van de (kleurrijke) voorbereiding op de komst van een nieuw gezinslid, zie je de prachtige, kalme badbevalling zelf en zie je een glimp van de eerste uren na de geboorte. Er wordt geknutseld, geverfd, gekreund, geperst, geknuffeld, gebakken en genoten.

 

Regenboogbaby

Een regenboogbaby is een baby die (kort) na het verlies van een vorige baby is geboren als gevolg van een miskraam of doodgeboorte.

 

Video

Ik kan er nog heel veel meer over vertellen, maar ik zou zeggen: kijk en geniet!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Nieuwste blogs
Please reload

Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Nieuwsbrief
Uitgelichte berichten

Het zomer/verlof rooster van Online opvoeden

29 Jun 2020

1/10
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18), zwanger van een tweede kindje, pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355