Video: prachtige 'hypnobirthing' bevalling in bad

23 May 2019

Ik kwam een prachtige bevallingsvideo tegen die ik graag met jullie wil delen. Deze moeder had al 5 kinderen gekregen en dacht alles te weten over bevallen. Deze bevalling verliep echter heel anders dan verwacht. Deze baby kwam ter wereld binnen 2 uur na de eerste echte wee. 

 

Deze moeder maakte tijdens de bevalling gebruik van 'hypnobirthing' technieken. Ze probeerde niet te vechten tegen de pijn, maar te ontspannen, de baby te verwelkomen en de baby aan te moedigen. Ze zei bijvoorbeeld: "open, open, open" en "kom op schat". Ook visualiseerde ze de samentrekkingen van de baarmoeder als een diepe massage. 

 

 

Heb jij een cursus hypnobirthing gevolgd? Zou dit wat voor jou zijn? Waarom wel of waarom niet?

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18) en Pip (aug '20), pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

Uitgelichte berichten

Wasbare luiers van Mooregreen: grote test

7 Jun 2020

1/9
Please reload

Nieuwsbrief
Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Nieuwste blogs
Please reload

  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355