Video: prachtige, natuurlijke badbevalling

19 Dec 2018

Deze mooie bevallingsvideo wil ik graag met jullie delen. Ik heb de video met tranen in mijn ogen gekeken. Deze moeder bevalt thuis in bad, samen met haar man, peuter dochter en verloskundige. Ze kozen voor een halve lotus bevalling en hebben samen de navelstreng doorgebrand. In deze video zie je geen geschreeuw of medische ingrepen, maar rust en liefde. Het blijft wel een bevalling, dus je ziet wel wat bloed en blote borsten. Alleen kijken als je daar tegen kunt dus. 

 

 

Voor sommige vrouwen is het verstandiger om in het ziekenhuis te bevallen en sommige vrouwen vinden zo'n natuurlijke badbevalling helemaal niets. Ik wilde zelf ook graag in het ziekenhuis bevallen, maar desondanks vind ik deze video echt prachtig om naar te kijken. Zoveel rust en liefde! Er is een verloskundige aanwezig om in te grijpen wanneer nodig en om wat onderzoekjes uit te voeren, maar ze geeft de ouders veel ruimte. Nogmaals: ik vind het prachtig!

 

Wat vind jij van zo'n natuurlijke badbevalling? Zou het wat voor jou zijn?

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18) en Pip (aug '20), pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

Uitgelichte berichten

Wasbare luiers van Mooregreen: grote test

7 Jun 2020

1/9
Please reload

Nieuwsbrief
Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Nieuwste blogs
Please reload

  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355