Vlog #2: Babykamertje maken met Ikea hacks

11 Jan 2019

Mijn tweede weekvlot staat alweer online! In deze vlog krijgt Mees eindelijk een mooi slaapkamertje. Hierbij passen we heel wat Ikea hacks toe. Ook tellen we af naar het nieuwe jaar, knip ik de nagels van Mees wat niet helemaal goed gaat (OEPS!), komt op een gegeven moment ieder scheldwoord in mij op en beantwoord ik de vraag of ik alweer zwanger ben :O! Kijk je weer gezellig mee?

 

 

Vond je het weer een leuke vlog! Dan zou ik het echt heeel lief vinden als je je abonneert op mijn kanaal. Daarmee help je mij groeien.

 

Mees heeft nu een mooi kamertje, maar hij slaapt nog steeds lekker bij ons. Vanaf wanneer sliep jouw baby op zijn of haar eigen kamertje?

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18) en Pip (aug '20), pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

Uitgelichte berichten

Wasbare luiers van Mooregreen: grote test

7 Jun 2020

1/9
Please reload

Nieuwsbrief
Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Nieuwste blogs
Please reload

  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355