Vlog #4: Tongriempje en lipbandje laten laseren

25 Jan 2019

In deze vlog laten wij het lipbandje en het tongriempje van Mees laseren. Ook gaan we Mees weer wegen. Is hij nadat hij 180 gram was afgevallen nu wel goed gegroeid? 

Daarnaast klets ik jullie bij over hoe de borstvoeding nu gaat, vertel ik jullie over mijn struggles (draagzak vs. box/bedje), gaan we naar de osteopaat en nemen we Mees voor het eerst mee met de trein. Kijk je weer gezellig mee?

 

 

Vond je deze vlog leuk? Abonneer je dan op mijn kanaal! Zo help je mij groeien.

 

Heb jij ervaring met het laten laseren van het tongriempje van je baby? Na hoeveel tijd merkte jij echt verschil?

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18) en Pip (aug '20), pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

Uitgelichte berichten

Wasbare luiers van Mooregreen: grote test

7 Jun 2020

1/9
Please reload

Nieuwsbrief
Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Nieuwste blogs
Please reload

  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355