Vlog #6: Paarse baby, paarse borsten

In deze vlog gaan we Mees weer wegen bij het consultatiebureau, behandelen we zijn spruw, komt er een fysiotherapeut aan huis voor Mees, ga ik met Mees naar de babymassage en vecht ik letterlijk met Ger om chocolade! Haha
Kijk je weer gezellig mee?

 

 

Vond je deze vlog leuk? Abonneer je dan op mijn kanaal! Zo help je mij groeien.

Heb jij een cursus babymassage gevolgd met je baby?

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Nieuwste blogs
Please reload

Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Nieuwsbrief
Uitgelichte berichten

Het zomer/verlof rooster van Online opvoeden

29 Jun 2020

1/10
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18), zwanger van een tweede kindje, pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355