Vlog #6: Paarse baby, paarse borsten

In deze vlog gaan we Mees weer wegen bij het consultatiebureau, behandelen we zijn spruw, komt er een fysiotherapeut aan huis voor Mees, ga ik met Mees naar de babymassage en vecht ik letterlijk met Ger om chocolade! Haha
Kijk je weer gezellig mee?

 

 

Vond je deze vlog leuk? Abonneer je dan op mijn kanaal! Zo help je mij groeien.

Heb jij een cursus babymassage gevolgd met je baby?

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18) en Pip (aug '20), pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

Uitgelichte berichten

Wasbare luiers van Mooregreen: grote test

7 Jun 2020

1/9
Please reload

Nieuwsbrief
Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Nieuwste blogs
Please reload

  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355