Vlog #7: We schamen ons diep en hebben jullie hulp nodig!

15 Feb 2019

In deze vlog schrijf ik Mees in bij de bibliotheek, komt de fysiotherapeut weer langs, gaan we Mees weer wegen, probeer ik een voetafdruk te maken (wat faliekant mislukt), gaan we wandelen in Kinderdijk, draag ik Mees op mijn rug en nog veeeeel meer! Kijk je weer gezellig mee?

 

 

Heb jij nog tips om een goede voetafdruk te maken? En waar vind jij dat de vaas op tafel moet?
 

Vond je deze vlog leuk? Doe dan een duimpje omhoog en abonneer je op mijn kanaal! Daar maak je mij heel blij mee!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18) en Pip (aug '20), pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

Uitgelichte berichten

Wasbare luiers van Mooregreen: grote test

7 Jun 2020

1/9
Please reload

Nieuwsbrief
Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Nieuwste blogs
Please reload

  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355