Vlog: Alecto babyfoon

Ben jij op zoek naar een babyfoon die van alle gemakken is voorzien? Dan zou de Alecto DVM-700 wel eens de perfecte babyfoon voor jou kunnen zijn. Deze babyfoon is voorzien van een infraroodcamera, muziekjes, white noise, een nachtlampje, 9 cm groot touchscreen, verschillende alarmen en nog veel meer! In de onderstaande vlog hoor en zie je er alles over!

 

Enthousiast geworden over deze babyfoon? Je kunt de babyfoon onder andere aanschaffen via deze link. Andere babyfoons van Alecto vind je op www.alectobaby.nl.

 

Gebruik(te) jij een babyfoon? En welke heb of had jij?

 

*Ik heb de babyfoon gratis opgestuurd gekregen, maar ontvang geen vergoeding voor deze vlog. De inhoud is dus niet door Alecto beïnvloed.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18) en Pip (aug '20), pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

Uitgelichte berichten

Wasbare luiers van Mooregreen: grote test

7 Jun 2020

1/9
Please reload

Nieuwsbrief
Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Nieuwste blogs
Please reload

  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355