Vlog: Blije doos

13 Oct 2017

Een tijdje geleden plaatste ik al vlogs over de Zwangerbox en de Babybox en ook de Blije doos mag natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje! In de onderstaande vlog zien jullie hoe je aan de (gratis) blije doos komt, wat er allemaal inzit en wat ik ervan vind! Er komt van alles voorbij: pampers, Avent flesje, Bibi speentje, Sudocrème en nog veel meer! 

 

Heb jij de blije doos (al) aangevraagd? En wat is jouw mening over dit pakket?

 

 

*Deze vlog is niet gesponsord.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18) en Pip (aug '20), pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

Uitgelichte berichten

Wasbare luiers van Mooregreen: grote test

7 Jun 2020

1/9
Please reload

Nieuwsbrief
Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Nieuwste blogs
Please reload

  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355