Vlog: HydrofieleDoeken.nl

10 Nov 2017

Ben je op zoek naar een goede, leuke hydrofiele doek? Of een ander product van hydrofiele stof? Dan ben je bij HydrofieleDoeken.nl aan het juiste adres. Je vindt daar hydrofiele doeken van alle formaten, printjes en materialen. In deze video hoor en zie je alles over 2 doeken die zij verkopen: een 'cotton muslin blanket' met vlinderprint van het Canadese merk Lulujo en een 'bamboo swaddle wrap' met driehoekjes van het Australische merk Silly Billyz. 

 

 

Enthousiast geworden? Dat is mooi, want je krijgt nu tot 23 december 2017 10% korting met de code Online17 op alle hydrofiele doeken van het Canadese merk Lulujo, het Australische merk Silly Billyz én het Nederlandse merk Jollein op HydrofieleDoeken.nl! Super leuk als sinterklaas of kerst cadeautje!

 

Waar gebruikte jij hydrofiele doeken allemaal voor?

 

*Ik heb de doeken gratis opgestuurd gekregen, maar ontvang geen vergoeding voor deze vlog. De inhoud is dus niet door HydrofieleDoeken.nl beïnvloed.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18) en Pip (aug '20), pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

Uitgelichte berichten

Wasbare luiers van Mooregreen: grote test

7 Jun 2020

1/9
Please reload

Nieuwsbrief
Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Nieuwste blogs
Please reload

  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355