Vlog: KipKep Woller Ziggy Pink

Heeft jouw baby wel eens last van buikkrampjes? Of ben je op zoek naar een eenvoudige manier om de handdoeken en het bedje van je pasgeboren baby voor te verwarmen? Of heb je een zere nek van al dat sjouwen met je kind? Dan is de KipKep Woller misschien wel wat voor jou! De Woller is een pittenzak, gevuld met vlaszaad, die je eenvoudig opwarmt in de magnetron. In de onderstaande vlog hoor en zie je alles over de Woller.

 

Let op: ik vertel in de video dat je de Woller ook langer kunt verwarmen. KipKep raadt dit ten zeerste af! De Woller hoort verwarmt te worden zoals op het label aangegeven: 30 seconden op 600 Watt.

 

Ben je zo enthousiast dat je de Woller wel aan zou willen schaffen? Dat kan onder andere hier en op de website van KipKep zelf: www.kipkep.nl. Daarnaast vind je de Woller ook bij de BabyDump, Prenatal, Wehkamp en een aantal andere (online) winkels.

 

 

Wat vind jij van de Woller? En wat doe jij als je baby buikkrampjes heeft?

 

*Ik heb de Woller gratis opgestuurd gekregen, maar ontvang geen vergoeding voor deze vlog. Als je het product koopt via de bol.com link uit dit artikel, ontvang ik hier wel een klein percentage over wat ervoor zorgt dat Online opvoeden kan blijven bestaan.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18) en Pip (aug '20), pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

Uitgelichte berichten

Wasbare luiers van Mooregreen: grote test

7 Jun 2020

1/9
Please reload

Nieuwsbrief
Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Nieuwste blogs
Please reload

  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355