Vlog: Minimonkey voedingsschort

18 Aug 2017

Geef jij borstvoeding en voel jij je altijd wat ongemakkelijk als je in het openbaar moet voeden? Zit jij dan liever in een hoekje of verstopt onder een doek of deken? Dan zou een voedingsschort wel eens een hele goede oplossing kunnen zijn. Ik testte een voedingsschort van Minimonkey. In de onderstaande vlog vind je wat ik van dit schort vind:

 

 

Ben je enthousiast geworden over het schort? Het is te koop op de website van Minimonkey en via deze link

 

Wat vind jij van borstvoeding geven in het openbaar? En zou jij daar zo'n voedingsschort voor gebruiken?

 

*Ik heb het schort gratis opgestuurd gekregen, maar ontvang geen vergoeding voor deze vlog. In deze vlog vind je dus mijn eigen, eerlijke mening. Als je het product koopt via de bol.com link uit dit artikel, ontvang ik hier wel een klein percentage over om weer te investeren in deze website. De link is bij het artikel gezocht en niet andersom, dus ook dit heeft geen invloed op de inhoud van het artikel.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18) en Pip (aug '20), pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

Uitgelichte berichten

Wasbare luiers van Mooregreen: grote test

7 Jun 2020

1/9
Please reload

Nieuwsbrief
Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Nieuwste blogs
Please reload

  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355