Vlog: My Hummy!

14 Jul 2017

Slaapt jouw kindje erg onrustig? Loop je de hele dag met wallen rond door de slapeloze nachten? Slaapt je kindje alleen maar als ze op jouw buik ligt? Of slaapt je kindje alleen als je begint te stofzuigen? Dan is een knuffel van My Hummy misschien wel een uitkomst voor jullie!

 

De knuffels van My Hummy zijn niet zomaar knuffels. Ze produceren 'white noise'. Dit zijn geluidjes waar baby's rustig van worden zoals een hartslag en het geluid van de zee. Bij deze knuffel kun je kiezen uit 5 verschillende geluidjes en verschillende volumes. Als je de knuffel aanzet, speelt hij het geluid gedurende 60 minuten af waarbij het geluid steeds zachter wordt, zodat je kindje niet wakker schrikt bij het stoppen van het geluid. Gaat je kindje daarna huilen of wordt het wakker en beweegt het veel? Dan gaat de knuffel gewoon weer opnieuw 'aan'. In de vlog hieronder zie je precies hoe de knuffel werkt en wat ik van de knuffel vind!

 

Heb jij ervaring met white noise voor je baby?

 

 

*Ik heb de knuffel van My Hummy gratis opgestuurd gekregen, maar ontvang geen vergoeding voor deze vlog. In deze vlog vind je dus mijn eigen, eerlijke mening.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18) en Pip (aug '20), pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

Uitgelichte berichten

Wasbare luiers van Mooregreen: grote test

7 Jun 2020

1/9
Please reload

Nieuwsbrief
Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Nieuwste blogs
Please reload

  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355