Vlog: Puckababy anti-lek romper

25 Aug 2017

Had jij wel eens van een anti-lek romper gehoord? Voor mij was het helemaal nieuw en ik werd dan ook erg nieuwsgierig toen ik de romper voorbij zag komen. Er kwamen wel verschillende vragen bij mij op: 'Zou het echt werken? Hoeveel vocht zou zo'n romper tegenhouden? Loopt het er niet gewoon langs? Zit de romper dan nog wel lekker?' Daarom besloot ik Puckababy te mailen en zij stuurden mij hun anti-lek rompertje op om te testen. In de vlog zie je mijn bevindingen! 

 

Wil jij ook zo'n rompertje aanschaffen? Dat kan onder andere via deze link voor €12,99. 

 

Wat vind jij van zo'n anti-lek romper? Kende jij dit al? En lijkt het je wat?

 

 

*Ik heb het rompertje gratis opgestuurd gekregen, maar ontvang geen vergoeding voor deze vlog. In deze vlog vind je dus mijn eigen, eerlijke mening. Als je het product koopt via de bol.com link uit dit artikel, ontvang ik hier wel een klein percentage over om weer te investeren in deze website. De link is bij het artikel gezocht en niet andersom, dus ook dit heeft geen invloed op de inhoud van het artikel.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18) en Pip (aug '20), pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

Uitgelichte berichten

Wasbare luiers van Mooregreen: grote test

7 Jun 2020

1/9
Please reload

Nieuwsbrief
Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Nieuwste blogs
Please reload

  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355