Vlog: Q&A deel 1

22 Dec 2017

Leuk dat je een kijkje neemt bij de eerste vlog uit de Q&A (questions and answers) reeks. In deze reeks ga ík jullie vragen beantwoorden. Deze vragen kunnen over mijn persoonlijk gaan (bijvoorbeeld over mijn reis), maar natuurlijk ook over de opvoeding en verzorging van je kind(eren). Naast blogger ben ik namelijk ook pedagoog.

In deze eerste vlog komen er 4 vragen aan bod: 

  1. De fles van mijn kind lekt. Hoe stap ik over op een andere?

  2. Mijn peuter luistert niet en vooral ochtenden zijn een drama.

  3. Hoe leer ik mijn peuter de speen af?

  4. Ik wil graag meer informatie over pleegzorg.

 

 

Op welke vraag zou jij graag antwoord willen? Wie weet beantwoord ik jouw vraag in de volgende vlog uit de Q&A vlogreeks!

 

*Ik geef in deze vlog aan hoe ík het zou doen. Uiteraard zijn er veel meer andere goede manieren en moet jij als ouder een manier kiezen die bij jou past.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18) en Pip (aug '20), pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

Uitgelichte berichten

Wasbare luiers van Mooregreen: grote test

7 Jun 2020

1/9
Please reload

Nieuwsbrief
Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Nieuwste blogs
Please reload

  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355