Vlog: Wicky water met fruit

22 Sep 2017

Ik kreeg de nieuwste pakjes drinken van Wicky opgestuurd: Wicky water met fruit. Deze pakjes drinken bevatten alleen maar natuurlijke ingredienten, bevatten geen zoetstoffen en bevatten nauwelijks calorieën (8 Kcal per pakje). Nou die wilde ik wel testen!
In de vlog zie je dat ik alle smaken probeer en vertel ik wat ik van de ingredienten en van de smaak van de pakjes vind. 
 

Kende jij de ze pakjes al? En wat is het favoriete drankje van jouw kind(eren)?

 

 

*Ik heb de pakjes drinken gratis opgestuurd gekregen, maar ontvang geen vergoeding voor deze vlog. In deze vlog vind je dus mijn eigen, eerlijke mening. 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18) en Pip (aug '20), pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

Uitgelichte berichten

Wasbare luiers van Mooregreen: grote test

7 Jun 2020

1/9
Please reload

Nieuwsbrief
Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Nieuwste blogs
Please reload

  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355