Vlog: Zazu slaapknuffel

11 Aug 2017

Vorige maand kwam er al een vlog online over de slaapknuffel van My Hummy. Dit keer een vlog over de slaapknuffel van Zazu. Voor iedereen die het heeft gemist: deze slaapknuffels zijn niet zomaar knuffels. Ze produceren 'white noise'. Dit zijn geluidjes waar baby's rustig van worden zoals een hartslag en het geluid van de zee. Bij de knuffel van Zazu kun je kiezen uit 6 verschillende geluidjes: de zee, een hartslag en 4 muziekjes. Als je de knuffel aanzet, speelt hij het geluid gedurende 10 minuten af. Gaat je kindje daarna huilen of wordt het wakker en beweegt het veel? Dan gaat de knuffel gewoon weer opnieuw 'aan'. In de vlog hieronder zie je precies hoe de knuffel werkt en wat ik van de knuffel vind!

 

Wil jij de Zazu knuffel aanschaffen? Dat kan onder andere bij Bol.com via deze link. (Inmiddels worden de knuffels geleverd met een nieuw 'apparaatje' die wat makkelijker werkt en wat kleiner is. Je kunt hierop bijvoorbeeld de bewegingssensor uitschakelen.)

 

Heb jij ervaring met zo'n slaapknuffel of white noise voor je baby?

 

*Ik heb de knuffel van Zazu gratis opgestuurd gekregen, maar ontvang geen vergoeding voor deze vlog. In deze vlog vind je dus mijn eigen, eerlijke mening. Als je het product koopt via de bol.com link uit dit artikel, ontvang ik hier wel een klein percentage over om weer te investeren in deze website. De link is bij het artikel gezocht en niet andersom, dus ook dit heeft geen invloed op de inhoud van het artikel.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18) en Pip (aug '20), pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

Uitgelichte berichten

Wasbare luiers van Mooregreen: grote test

7 Jun 2020

1/9
Please reload

Nieuwsbrief
Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Nieuwste blogs
Please reload

  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355