Vlog: babykleren van Verhip

15 Sep 2017

Ben jij op zoek naar een eerst babypakje? Naar een kraamcadeautje? Of naar babykleding met een goed verhaal? Dan kun je je zoektocht nu beëindigen! Verhip verkoopt babykleertjes die comfortabel voor je baby, gemakkelijk in gebruik voor ouders en duurzaam en eerlijk door de hele keten zijn! In de onderstaande vlog hoor en zie je hier alles over!
 

 

Ben jij al zo enthousiast dat je wel een babypakje zou willen kopen? Dan kan via de website www.babyverhip.nl. Tot en met maandag 18 september krijg je zelfs 10 euro korting! Gebruik daarvoor de code: welkom.

 

Wat is jouw favoriete babymerk?

 

 *Ik heb het pakje gratis opgestuurd gekregen, maar ontvang geen vergoeding voor deze vlog. De inhoud is dus niet door Verhip beïnvloed.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Nieuwste blogs
Please reload

Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Nieuwsbrief
Uitgelichte berichten

Het zomer/verlof rooster van Online opvoeden

29 Jun 2020

1/10
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18), zwanger van een tweede kindje, pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355