Vlog: boekstart!

29 Sep 2017

Kennen jullie Boekstart al? Boekstart is een programma voor kinderen van 0 tot 4 jaar en hun ouders om voorlezen te bevorderen. Kinderen die als baby zijn voorgelezen, zijn later namelijk beter in taal. Je kunt dus niet vroeg genoeg beginnen met het voorlezen van je baby!

  

Als je kindje ongeveer 3 maanden is, krijg je waarschijnlijk een uitnodiging van de gemeente met een waardebon voor het leuke, gratis koffertje (op te halen bij de bibliotheek) en een gratis abonnement op de bibliotheek voor je baby. Zo zijn jullie voorzien van boekjes voor uren leesplezier! Heb jij geen waardebon ontvangen en woon je wel in Nederland? Vraag dit dan even na bij de gemeente of de bieb. Boekstart is namelijk actief in heel Nederland.

 

In de onderstaande vlog zie je meer over de inhoud van het koffertje:


Kende jij boekstart al? En wat is het favoriete boek van jouw kindje?

  

 

*Ik heb dit koffertje gratis opgestuurd gekregen (zoals iedereen), maar ontvang geen vergoeding voor deze vlog. In deze vlog vind je dus mijn eigen, eerlijke mening.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18) en Pip (aug '20), pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

Uitgelichte berichten

Wasbare luiers van Mooregreen: grote test

7 Jun 2020

1/9
Please reload

Nieuwsbrief
Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Nieuwste blogs
Please reload

  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355