Vlog en win actie: de Kleine Keuken

21 Jul 2017

Jullie weten inmiddels wel dat ik dol ben op eten en dan vooral op verantwoord eten. Vooral bij kleine kindjes vind ik het belangrijk om gezonde, voedzame ingrediënten te gebruiken en geraffineerde suikers en overbodige toevoegingen zoveel mogelijk te vermijden. Dit is ook de mening van de Kleine Keuken en dit zie je goed terug in hun producten. Ik vond het daarom super leuk dat ik 3 producten van de kleine keuken mocht testen. Ik koos voor de volgende producten:

 

  • Rozijnenrakkers (koekjes)

  • Toverstokjes (soepstengels met een smaakje)

  • Amandelpasta

 

In de vlog hieronder hoor je welke ingrediënten de producten bevatten en zie je dat ik de producten proef. Ik moet tenslotte wel een goed oordel kunnen vellen, toch? 

 

 

Jullie hebben vast we gehoord dat ik ook 2 van deze leuke pakketjes weg mag geven! Wat moet je daarvoor doen? Reageer voor 24 juli 20:00 onder dit bericht of onder het bijbehorende bericht op de Facebookpagina van Online opvoeden met waarom jij zo'n pakketje zou willen winnen. Na 24 juli 20:00 vind je op de Facebookpagina van Online opvoeden of jij de gelukkige winnaar bent. Doe jij ook mee?

 

Kun je niet langer wachten? De producten van de Kleine Keuken zijn ook te koop bij winkels als de Albert Heijn en de Jumbo.

 

*Ik heb de producten van de Kleine Keuken gratis opgestuurd gekregen, maar ontvang geen vergoeding voor deze vlog. In deze vlog vind je dus mijn eigen, eerlijke mening.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18) en Pip (aug '20), pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

Uitgelichte berichten

Wasbare luiers van Mooregreen: grote test

7 Jun 2020

1/9
Please reload

Nieuwsbrief
Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Nieuwste blogs
Please reload

  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355