Vlog en win actie: luiers!

*De winactie is gesloten.*

 

Luiers: je gebruikt er in totaal ruim 7000 voor je kindje! Het is daarom erg belangrijk dat je kiest voor een goed merk. Wat dit is, verschilt per persoon. Moet de luier zoveel mogelijk opnemen? Moet de luier zo comfortabel mogelijk zijn? Moet de luier duurzaam zijn? Of juist goedkoop?

 

Ik vind zelf duurzaamheid erg belangrijk en vroeg daarom de Bambo nature luiers aan van Abena. Deze vergeleek ik met de Pampers en die luiertest vind je in de onderstaande vlog. 

 

Het leuke is dat ik ook nog eens 3 pakken van de Bambo nature luiers van Abena weg mag geven in de maat van jouw kindje! Om kans te maken op deze luiers, laat je voor 3 september om 20:00 weten in een reactie op het bijbehorende Facebookbericht op de Facebookpagina van Online opvoeden waarom jij een pak duurzame luiers zou moeten winnen! Daarna verschijnen zo snel mogelijk de 3 winnaars van de actie op de Facebookpagina van Online opvoeden!

 

Welk luier merk ik jouw favoriet?

 

*Ik heb deze luiers gratis opgestuurd gekregen, maar ontvang geen vergoeding voor deze vlog. In deze vlog vind je dus mijn eigen, eerlijke mening.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18) en Pip (aug '20), pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

Uitgelichte berichten

Wasbare luiers van Mooregreen: grote test

7 Jun 2020

1/9
Please reload

Nieuwsbrief
Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Nieuwste blogs
Please reload

  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355