Vlog: gezonde snacks van Love My Veggies

20 Oct 2017

Love My Veggies heeft 100% natuurlijke en biologische baby- en kindervoeding op de markt gebracht. De producten bevatten altijd groente en fruit en nooit geraffineerde suikers, kleurstoffen en conserveringsmiddelen. In de onderstaande vlog hoor en zie je hier alles over!

 

 

Enthousiast geworden? De producten zijn te koop bij onder andere de Albert Heijn, de Jumbo en Deen. Meer informatie vind je op www.lovemyveggies.nl.

 

Wat is de favoriete gezonde snack van jouw kinderen?

 

*Ik heb de voeding gratis opgestuurd gekregen, maar ontvang geen vergoeding voor deze vlog. De inhoud is dus niet door Love My Veggies beïnvloed.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Nieuwste blogs
Please reload

Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Nieuwsbrief
Uitgelichte berichten

De bevaltrends in 2020

17 Jan 2020

1/8
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18), zwanger van een tweede kindje, pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355