Vlog: verzorgingsproducten Petit et Jolie

28 Jul 2017

Een paar weken geleden ging ik langs op kantoor bij Petit et Jolie om een aantal van hun verzorgingsproducten voor kinderen op te halen. Ik wilde deze graag testen, omdat de verzorgingsproducten van Petit et Jolie natuurlijk zijn en ik daar, vooral voor baby's en kinderen, enorm fan van ben! Van eigenaresse Esther kreeg ik de volgende producten:

 

  • Nourishing Cream (voedende, vette crème)

  • Herbal tea to relax

  • Baby hair and body shampoo

 

In de vlog hieronder zie je dat ik de producten test en hoor je wat ik van deze producten vind!

 

 

Kende jij de producten van Petit et Jolie al? Wat vind jij van deze producten? En welke producten van welk merk gebruik jij graag voor je kindje?

 

*Ik heb de verzorgingsproducten gratis opgestuurd gekregen, maar ontvang geen vergoeding voor deze vlog. In deze vlog vind je dus mijn eigen, eerlijke mening.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18) en Pip (aug '20), pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

Uitgelichte berichten

Wasbare luiers van Mooregreen: grote test

7 Jun 2020

1/9
Please reload

Nieuwsbrief
Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Nieuwste blogs
Please reload

  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355