Vlog: voedingskussen van Miss Little

Miss Little is een web atelier met exclusieve, handgemaakte textiel-producten voor baby's en peuters. Dit bedrijf trok vooral mijn interesse door hun voedingskussens. 

Hun voedingskussens zijn compact en stevig waardoor ze je schouders optimaal ondersteunen tijdens het voeden van je baby. Daarnaast zijn ze in erg leuke printjes te verkrijgen én heb je ze super snel in huis. In de onderstaande video hoor en zie je er alles over!

 

O ja! Optie 1 in de video, het slapen met het kussen, leg ik een beetje verkeerd uit. Ik stopte het kussen tussen mijn benen, maar eigenlijk hoor je het kussen vóór je te leggen (als je dus in de zijligging ligt). Je buik valt dan mooi in de ronding van het kussen. Daarna kun je je knie op het kussen leggen. Zo maak je meer ruimte voor je zwangere buik en corrigeer je je been t.o.v. je heup. Snappen jullie het nog? ;).

 

 

Is je interesse gewekt? Kijk dan even op www.misslittle.nl. Daar vind je alle producten met de actuele prijzen! De kussens zijn op voorraad, dus je hebt ze snel in huis!

 

Waar gebruik(te) jij het voedingskussen vooral voor?

 

*Ik heb het voedingskussen gratis opgestuurd gekregen, maar ontvang geen vergoeding voor deze vlog. De inhoud is niet door Miss Little beïnvloed.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18) en Pip (aug '20), pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

Uitgelichte berichten

Wasbare luiers van Mooregreen: grote test

7 Jun 2020

1/9
Please reload

Nieuwsbrief
Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Nieuwste blogs
Please reload

  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355