WIN ACTIE!

18 May 2017

*De winactie is gesloten.*

 

Baby’s ontwikkelen zich super snel! Zo ook hun fijne motoriek. Baby’s worden geboren met het vermogen om naar een object te grijpen. Dit vermogen is echter niet erg nauwkeurig en verdwijnt weer na een week of vier. Rond de drie/vier maanden verschijnt er een nauwkeuriger vorm van grijpen. Zo kunnen baby’s gemiddeld met 3,3 maanden een rammelaar vastpakken, met ruim 8 maanden grijpen met duim en wijsvinger en met 11 maanden objecten van de grond oprapen die zo klein zijn als knikkers!

Voor jou als ouder is het belangrijk om je kindje fysiek en zintuiglijk voldoende te stimuleren. Dit kan bijvoorbeeld door je baby op een kleed neer te leggen in plaats van in een wippertje, maar ook door speelgoed dat de zintuigen stimuleert. Deze rammelaar is hier een goed voorbeeld van, omdat baby’s een rammelaar al snel kunnen vastpakken, hij geluid maakt, een fijne stof heeft en kleuren bevat die baby’s al snel kunnen zien. Ook is de rammelaar gewoon super leuk! Toch?

 

Omdat de Facebookpagina van Online opvoeden nog geen maand bestaat en nu meer dan 1000 likes heeft, wordt deze rammelaar verloot! Vertel om kans te maken op deze rammelaar in een reactie onder het Facebookbericht waarom jij deze rammelaar graag zou willen winnen. Meedoen kan tot zondagmiddag 13:00.

 

Vergeet niet de Facebookpagina van Online opvoeden te liken, zodat je zondag kan zien of jij hebt gewonnen!

Ook het delen van het Facebookbericht wordt heel erg gewaardeerd! 

 

Bron: Feldman, R. S.(2013). Ontwikkelingspsychologie. Amsterdam: Pearson.

 

“Deze actie is op geen enkele manier verbonden met Facebook en is op geen enkele wijze gesponsord, ondersteund of georganiseerd door Facebook. De informatie die je verstrekt door mee te doen aan de actie verstrek je dan ook niet aan Facebook maar aan Online opvoeden”.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Nieuwste blogs
Please reload

Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Nieuwsbrief
Uitgelichte berichten

De bevaltrends in 2020

17 Jan 2020

1/8
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18), zwanger van een tweede kindje, pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2019 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355