WIN ACTIE: wasbare luiers

18 Dec 2017

*De winactie is gesloten.*

 

De feestdagen komen eraan en daar hoort natuurlijk een leuke win actie bij! Aangezien er zoveel leuke reacties kwamen op mijn artikel over wasbare luiers, leek het mij leuk om maar liefst 2!!! wasbare luiers weg te geven!
Wasbare luiers zijn goed voor het milieu, goed voor de portemonnee, goed voor de huid van je kindje en ze zien er fantastisch uit!

 

Wat valt er te winnen?

In samenwerking met Nappy's.nl verloot ik 1x Buttons overbroekje 'dieren' (one size), 1x Buttons overbroekje 'vosjes' (one size), 2x microvezel daginlegger in een maat naar keuze, 2x hennep nachtinlegger in een maat naar keuze en 1x 100 papieren inlegvellen. Dit pakket heeft een waarde van ruim €60,-!

 

Hoe werken deze wasbare luiers?

Wasbare luiers heb je in verschillende systemen. Het systeem uit deze actie heet 'Snap in one' en wordt ook wel all-in-two genoemd. Het idee van dit systeem is dat je een overbroekje hebt (die met die leuke printjes) waar je de inleggers (die witte dingen) in kunt klikken. Als de inlegger in het overbroekje is geklikt, kun je de luier net als een wegwerpluier in 1 handeling aantrekken. Super eenvoudig dus! Vaak hoef je bij een verschoning alleen de inlegger te vervangen en kun je het overbroekje nog een keer gebruiken, voordat deze gewassen moet worden. 

Bovenop de inlegger leg je een (papieren) inlegvel. Deze vangt de ontlasting op. Als je kindje gepoept heeft, kun je het inlegvel eenvoudig weggooien. Dat voorkomt dat er een volle poepluier je wasmachine in gaat! De Buttons overbroekjes zijn ook te gebruiken met voorgevormde luiers. Meer informatie vind je op de website van Nappy's.nl

 

Buttons overbroekjes

De One Size overbroekjes van Buttons passen van 4 tot 16 kilo. Ze zijn verstelbaar in maat door de drukkoopjes en hebben dubbele lekgootjes voor een optimale aansluiting bij de beentjes. Ze zijn gemaakt van 2 lagen PUL waardoor ze zeer lekbestendig zijn.

De overbroekjes kun je wassen op 60 graden en mogen op lage temperatuur in de droger. 

 

De inleggers

De inleggers zijn van microvezel (dag variant) en hennep-katoen (nacht variant) en kun je heel eenvoudig in de overbroekjes klikken. Voor kindjes die weinig plassen klik je alleen de dag inlegger erin, voor kindjes die wat meer plassen kun je de nacht inlegger onder de dag inlegger klikken, voor twee keer zoveel absorptievermogen.

De inleggers kunnen op 60 graden gewassen worden en mogen op lage temperatuur in de droger. 

 

Wat moet je doen om te winnen?

Laat hieronder in een reactie weten waarom jíj deze wasbare luiers zou moeten winnen! 
Het delen van deze actie op Facebook en het taggen van je vrienden onder het Facebookbericht worden ook gewaardeerd!

 

Meedoen kan tot zondagavond (24 december 2017) 00:00. De winnaar wordt op Eerste Kerstdag bekend gemaakt op de Facebookpagina van Online opvoeden.

 

Succes!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18) en Pip (aug '20), pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

Uitgelichte berichten

Wasbare luiers van Mooregreen: grote test

7 Jun 2020

1/9
Please reload

Nieuwsbrief
Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Nieuwste blogs
Please reload

  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355