Wat bracht 2017 mij en Online opvoeden?

Op oudejaarsavond sta ik altijd even stil bij wat het afgelopen jaar mij heeft gebracht. Dit jaar werd ik daar echt enorm blij van. Wat is er veel gebeurd en wat heb ik toch veel meegemaakt!

 

Ik startte het jaar in Parijs

2017 Begon super gaaf! Wij stonden bij de Arc de Triomf in Parijs waar we genoten van een lichtshow, aftellen met de hele menigte en een indrukwekkende vuurwerkshow. Het jaar had niet beter kunnen beginnen!

 

Ik studeerde af als pedagoog

Dit was natuurlijk wel een écht hoogtepunt. Ik vond mijn studie onwijs leuk en het ging me er goed af, maar tijdens het maken van mijn scriptie vond ik het toch soms wel lastig om gemotiveerd te blijven. Wachten op de resultaten, het volledig uittypen van interviews, het telkens verwerken van feedback... Je snapt het vast wel!

 

Ik ging op reis!

Dit nam een behoorlijk deel van mijn jaar in beslag. Een paar dagen nadat ik mijn diploma in ontvangst had genomen, stapten mijn vriend en ik op het vliegtuig naar Canada. Hier heb ik 3 maanden lang gewerkt als au pair. Na deze 3 maanden in Canada, vertrokken we voor een maand naar Bali en nu zitten we voor 2 maanden in Thailand. Gelukkig weten ze hier ook goed hoe je oud en nieuw moet vieren. Dit was misschien wel mijn tofste oud en nieuw tot nu toe. Duizenden of misschien wel tienduizenden wensbalonnen werden de lucht in gelaten. Overal waar je keek. Zelf deden wij hier natuurlijk ook aan mee.

Wil je meegenieten van mijn reis? Volg Online opvoeden dan op Instagram.

 

Ik startte Online opvoeden

Eind april 2017 startte ik met Online opvoeden. Het idee voor een pedagogische blog kwam in me op en een paar dagen later was ik ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en stonden mijn eerste artikelen online. Ik begon natuurlijk zonder lezers en zonder volgers op Facebook, maar ik kan trots vertellen dat er afgelopen maand, december 2017, bijna 7000 mensen artikelen op mijn website lazen! Daarnaast volgen bijna 8000 mensen Online opvoeden op Facebook! Dit had ik in april nooit durven wensen. Hiervoor wil ik jullie natuurlijk allemaal bedanken, want zonder jullie was dit niet gelukt! Mijn doel is om Online opvoeden naar een nóg hoger level te tillen en in 2018 nóg meer ouders te bereiken.

 

5 Meest gelezen artikelen

Ik vertelde al dat Online opvoeden in december bijna 7000 unieke websitebezoekers had, maar dan is het natuurlijk ook wel leuk om te weten welke artikelen er het afgelopen jaar dan zo goed werden gelezen. Hieronder de top 5 uit 2017:

 

 

Voor mij was 2017 dus een fantastisch jaar en ik ga vol goede moed het nieuwe jaar in. Ik wil ook jullie een geweldig 2018 wensen met veel gezondheid, plezier en slaap! ;)

Wat heeft 2017 jou gebracht? En waar zou jij in 2018 meer over willen lezen?

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18) en Pip (aug '20), pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

Uitgelichte berichten

Wasbare luiers van Mooregreen: grote test

7 Jun 2020

1/9
Please reload

Nieuwsbrief
Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Nieuwste blogs
Please reload

  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355