Winactie: draagdoek en meer!

17 Jan 2018

*De winactie is gesloten.*

Wauw! Online opvoeden behaalde deze maand de 10.000 unieke bezoekers! Dit moet natuurlijk gevierd worden met een winactie, want dankzij jullie heb ik dit aantal kunnen behalen! In samenwerking met Draagdoek.nl geef ik een heel tof pakket weg!

 

Wat kun je winnen?

Je kunt kans maken op de Stretchy Wrap Design draagdoek van ByKay in de roze of blauwe variant met bijpassend mutsje, speenkoord én popje (zoals op de linker foto). Een pakket ter waarde van bijna €100,-!

 

Over de draagdoek

Het dragen van je baby heeft veel voordelen: je baby geniet van het lichamelijk contact, voelt zich veilig en is beschermd tegen prikkels van buitenaf. Daarnaast heb je als ouder lekker je handen vrij. Het is wel belangrijk voor het lichaam van je kind dat je ergonomisch draagt. Gelukkig zijn draagdoeken altijd ergonomisch!
De draagdoek die wordt verloot is een rekbare draagdoek. Het voordeel hiervan is dat je de draagdoek kunt knopen zonder dat je kindje erin zit. Je kunt je kindje makkelijk uit de draagdoek halen om bijvoorbeeld te verschonen én daarna weer terugstoppen, zonder opnieuw te hoeven knopen. Daarnaast zijn rekbare draagdoeken ook lekker zacht. 


Over draagdoek.nl
Eigenaresse Kay Poelen van Draagdoek.nl startte met het op de markt brengen van draagdoeken, omdat zij vond dat er een gebrek was aan moderne en hippe draagdoeken. Ze miste leuke kleuren en dessins en daarnaast de keuze voor verschillende maten. Zo werd Draagdoek.nl geboren! Daarnaast kun je op Draagdoek.nl je eigen draagdoek ontwerpen en kun je tegen betaling van verzendkosten en borg een draagsysteem naar keuze huren om te kijken welk systeem er bij jou past.

 

Hoe maak je kans?

Dit is natuurlijk de prangende vraag: hoe maak je kans op dit toffe pakket? Het is heel simpel! Volg zowel Online opvoeden als Draagdoek.nl op Instagram en laat in een reactie onder de Instagrampost van Online opvoeden (over de win actie) weten of je kans wilt maken op het roze pakket of het blauwe pakket.
Meedoen kan tot woensdag 24 januari middernacht. Op donderdag 25 januari zal de winnaar bekend worden gemaakt op Instagram.

 

Doe jij ook mee? Succes!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18) en Pip (aug '20), pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

Uitgelichte berichten

Het zomer/verlof rooster van Online opvoeden

29 Jun 2020

1/10
Please reload

Nieuwsbrief
Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Nieuwste blogs
Please reload

  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355