Winactie: moeder verwenpakket

*De winactie is gesloten.*

Ben jij net als ik een aanstaande moeder? Dan is dit verwenpakket vast ook wat voor jou. Ik kreeg dit leuke pakket opgestuurd, tes
tte de producten en mag ook een exemplaar weggeven!

Drs Leenarts

Marjolein Leenarts is dermatoloog (specialist in huidziekten) en werkt in het Rode Kruis Ziekenhuis. Zij heeft ook een eigen productlijn ontwikkeld voor alledaagse huidproblemen zoals een gevoelige huid, jeuk bij waterpokken en droge babybillen. Er zijn producten in 3 categorieën: baby's en kinderen, volwassenen en zonbescherming. De producten van Drs Leenarts zijn geschikt voor gevoelige huidjes, omdat er geen ingrediënten inzitten zoals parfum, parabenen of conserveermiddelen waar je allergisch op kunt reageren. De producten zijn verkrijgbaar op drleenarts.com, bij de Etos, DA, DIO en bij de apotheek.

 

Het moeder verwenpakket

Het moeder verwenpakket bevat 3 mooie producten, Huid & Massageolie, Babybillenzalf en Lipcare+, en heeft een waarde van €21,35. Wat meteen opvalt aan de verpakkingen is het frisse, neutrale design.
Daarnaast valt het op dat de producten maar weinig ingrediënten hebben en er dus geen onnodige 'troep' is toegevoegd. Zo bevat de Huid & Massageolie maar 2 ingrediënten: abrikozenpitolie en vitamine E. De Babybillenzalf bevat maar 3 ingrediënten: petroleum, paraffine liquidum en zinkoxide (30%). 
De geur van de producten is erg neutraal. Dat is natuurlijk te verklaren doordat er geen parfum in de producten zit. 

 

Mijn ervaring met de producten

Ik let altijd erg op de ingrediënten van mijn verzorgingsproducten. Hoe natuurlijker hoe beter! Ik was dan ook al vrij snel enthousiast over de producten van Drs Leenarts. Ook in het dagelijks gebruik vond ik de producten fijn. Tenminste, die Babybillencreme heb ik geroken en op mijn handen gesmeerd, maar die gebruik ik niet dagelijks... haha. De Huid & Massageolie gebruik ik om mijn groeiende buik en borsten mee in te smeren en die smeert erg fijn. De neutrale geur vind ik fijn en een ander voordeel van de olie is dat je huid na het insmeren niet plakkerig aanvoelt.
De Lipcare+ gaat overal mee naartoe. Sinds ik terug ben gekomen uit Azië zijn mijn huid en dus ook mijn lippen kurkdroog en een fijne lippenbalsem is mijn redding! De Lipcare+ smeert makkelijk en houdt mijn lippen voor een redelijk lange tijd goed vet. De Babybillencreme blijft nog een paar maanden in de kast staan, totdat ik de billen van mijn baby hier heerlijk mee in kan smeren.

 

Winactie

Ik ben dus erg enthousiast en daarom vind ik het extra leuk dat ik ook een moeder verwenpakket weg mag geven. Wat moet je doen om kans te maken?

  • Like Online opvoeden op Facebook en/of Instagram

  • Like Drleenarts op Facebook en/of Instagram

  • Laat onder dit bericht of onder het bijbehorende bericht op Facebook of Instagram weten waarom jij kans wil maken op het moeder verwenpakket!

 

Meedoen kan tot en met vrijdag 13 april. Op zaterdag 14 april krijgt de winnaar persoonlijk bericht. 

 

Doe jij ook mee?

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18) en Pip (aug '20), pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

Uitgelichte berichten

Wasbare luiers van Mooregreen: grote test

7 Jun 2020

1/9
Please reload

Nieuwsbrief
Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Nieuwste blogs
Please reload

  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355