Zo geef je je kinderen een onvergetelijke oudejaarsavond!

22 Dec 2017

Oud en nieuw met kinderen saai? Echt niet! Oké, het is misschien wel heel anders dan vóórdat je kinderen had, maar dat betekent niet dat jullie er geen super toffe avond van kunnen maken. Met deze 5 tips is succes gegarandeerd!

 

1. Genoeg slaap
Jonge kinderen kunnen natuurlijk niet in 1 ruk opblijven tot 12 uur. Laat je jonge kinderen dus gewoon lekker slapen tot 23:45 en laat oudere kinderen 's middags even een dutje doen. En als je net zo' slaapkop bent als ik, is dat voor jezelf misschien ook geen gek idee!

 

2. Kinderchampagne
Dit mag echt niet ontbreken. Ik heb zúlke leuke herinneringen aan de Jip en Janneke champagne van de HEMA! Bij de AH verkopen ze kinderchampagne van de Minions of Fronzen. Ook leuk! Ben je zwanger? Ga dan ook aan de kinderchampagne. Zo kan iedereen gezellig mee proosten!

 

3. Hapjes
Bij een leuke avond horen ook lekkere hapjes, toch? Je kunt natuurlijk de keuken induiken en je stinkende best doen voor chique zalmrolletjes en dergelijke, maar mijn voorkeur gaat met oud en nieuw gewoon uit naar een flink schaal oliebollen! Nou ja, eigenlijk krentenbollen...

 

4. Kindvriendelijk vuurwerk
Als kind vond ik vuurwerk het allerleukste aan oud en nieuw! Zelf vuurwerk afsteken vond ik nogal eng (en super koud), maar vanuit binnen het vuurwerk bewonderen, vond ik prachtig!
Een website waar je heel eenvoudig vuurwerk kunt bestellen, is
familievuurwerk.nl. Zij bieden vuurwerkpakketten aan die speciaal zijn geselecteerd voor de hele familie. Hun vuurwerk is aan te steken met 1 lont, waardoor je gemakkelijk een oogje op je kinderen kunt blijven houden. Op de website kun je vuurwerkfilmpjes zien, zodat je precies weet wat je koopt. Bekijk hier bijvoorbeeld de 'Familie Spektakel'. 

 

5. Spelletjes!

De hele avond kletsen is voor kinderen erg saai. Haal daarom wat leuke spelletjes tevoorschijn. All-time-favorites zijn: sjoelen, karaoke, Ik hou van Holland en Monopoly (junior).

 

Hoe vieren jullie oud en nieuw?

 

*Dit artikel is gesponsord door familievuurwerk.nl.
De afbeeldingen uit de galerij zijn afkomstig van Pinterest.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18) en Pip (aug '20), pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

Uitgelichte berichten

Wasbare luiers van Mooregreen: grote test

7 Jun 2020

1/9
Please reload

Nieuwsbrief
Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Nieuwste blogs
Please reload

  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355