Dé app voor (aanstaande) moeders

Er is nu eindelijk een super complete Nederlandse app voor moeders: How about mom. De app biedt enorm veel informatie over alles waar je als (aanstaande) moeder mee te maken krijgt en en daarnaast ook heel veel tips en verhalen van andere moeders. Vanaf nu geen "Waarom heeft niemand me dat verteld?!" meer. 

 

How about mom-app

De app bestaat uit 3 onderdelen: een symptomenchecker, informatie over de zwangerschap en het eerste jaar als moeder en audio- en videocursussen. Alle onderwerpen komen aan bod: van nachtelijk zweten, tot seks tot schoonfamilie. De makers van de app willen moeders op nummer 1 zetten: "Als zij goed voor zichzelf zorgt, kan ze ook goed voor haar baby zorgen."

 

Wat ik zo tof vind aan deze app is dat de app echt ontzettend veel informatie biedt waar experts voor zijn ingezet en dat de app zowel de leuke als de minder leuke kanten van het ouderschap laat zien. De app is ook ontzettend mooi vormgegeven, overzichtelijk en bovendien gratis. Keun Deurloo, gynaecoloog in het Diakonessenhuis: "How about mom is een steun in onzekere, nieuwe en bijzondere tijden".

 

Wat is jouw favoriete zwangerschaps of ouderschaps app?

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18) en Pip (aug '20), pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

Uitgelichte berichten

Wasbare luiers van Mooregreen: grote test

7 Jun 2020

1/9
Please reload

Nieuwsbrief
Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Nieuwste blogs
Please reload

  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355