Vlog #3: Het gaat niet zo goed met Mees

18 Jan 2019

In deze vlog komen we erachter dat Mees niet zo goed is gegroeid. Hij is zelfs 180 afgevallen en dat in een maand tijd. Na nogal bijzonder adviezen van het consultatiebureau heb ik meteen contact opgenomen met een lactatiekundige. De oorzaak werd snel achterhaald en we maakten een plan om Mees weer goed te laten groeien. Ik heb helaas wel wat tranen gelaten.

Kijk je mee naar deze nieuwe vlog?

 

 

Is jouw baby ook wel eens een periode slecht gegroeid? Wat was bij jullie de oorzaak?

Tags:

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18) en Pip (aug '20), pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

Uitgelichte berichten

Wasbare luiers van Mooregreen: grote test

7 Jun 2020

1/9
Please reload

Nieuwsbrief
Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Nieuwste blogs
Please reload

  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355